15 Nisan 2010 Perşembe

Türk Hava Yolları (THY) - FC Barcelona Reklam Filmi

Türk Hava Yolları'nın, Barcelona'lı yeni reklam filmi CNN International, BBC, Euronews, Al Jazeera, CNBC, Euronews, Eurosport gibi kanallar başta olmak üzere birçok uluslararası kanalda ve yerel kanallarda da gösterilecek.
THY'nin yeni jeneriği ve sloganı "We are Turkish Airlines, We are Globally Yours" ve yeni simgesi kırmızı küreleri ilk defa bu reklam filminde kullandı. Reklam filminin yönetmenliğini İspanyol Marco Grandia, görüntü yönetmenliğini ise Gabor Deak yaptı.

Müziği Sertap Erener, bestesi ise Nil Karaibrahimgil tarafından yapılan reklam filminin çekimleri 6 gün sürdü. Çekimler, Barcelona ve İstanbul'da gerçekleştirildi. 


Turkish Airlines - FC Barcelona Advertisement New from Mehmet GENC on Vimeo.

1 yorum:

Traveland Turizm dedi ki...

Türk Hava Yolları İletişim Uçak bileti almak için farklı yollar tercih edebilirsiniz. Almak istediğiniz uçak bileti için bir dizi bilginin girişini yapmanız gerektiği gibi ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için de kar bilgileriniz gibi bilgileri girerek uçak bileti alma işlemlerinizi tamamlamanız mümkündür. Uçak bileti almak içinse daha hızlı bir yol olarak THY telefon numarasını arayabilirsiniz. Böylelikle uçak biletinizi daha hızlı satın alabilirsiniz.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Related Posts with Thumbnails