9 Aralık 2008 Salı

Napoli'nin Kapri'si ve Ischia'sı varsa, İstanbul'un Adaları var...

"Napoli'nin Kapri'si ve Ischia'sı varsa, İstanbul'un Adaları var. Çok az sayıda yer İmparatorluk Sarayının ihtişamından uzaklaşan prens ve prenseslerin ıstırabına tanık olabilir" Gustave Schlumberger 19.yy Fransız Arkeolog.

Wallpaper'ın kurucusu Tyler Brüle'nin dergisi "Monocle" son sayısında "Olağanüstü Soyutlanma" isimli inceleme ile "Prens Adalarını" okuyucularına duyuruyor.

Melis Alphan'ın Milliyet Gazetesi'ndeki 9 Aralık 2008 tarihli "Dikiz Aynası" köşesinde "Monocle" dergisinin incelemesine yer verilmiş.

“2009’da görmek isteyecekleriniz” listesinde İtalya’daki bir dağ kasabası, Tokyo’daki bir 21’inci yüzyıl komünü ve İstanbul’un adaları tanıtılıyor. Bu listeye seçilme kriteri ise tasarım, tarih ve coğrafyası nedeniyle buralardaki rahat ve sıcak hayat.

Adalar’da otomobil kullanılmadığının, faytonlarla ulaşımın sağlandığının, kumsalların bozulmamış, at pisliğinin arada bir rüzgarla gelen kokusu dışında havanın tertemiz olduğunun üzerinde durmuşlar. Ve tabii metropol insanına hitap eden bir dergi olarak “Cep telefonları çok iyi çekiyor ve internet bağlantısı kusursuz” diye belirtmişler.

Hiç yorum yok:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Related Posts with Thumbnails